Penns Northeast Logo
Attracting Quality Employers to Northeastern Pennsylvania!

Bij Penn's Northeast zijn we ervoor om uw bedrijf te helpen slagen.

Ons non-profit bureau voor economische ontwikkeling maakt het gemakkelijk voor u om het antwoord te krijgen op een vraag die u hebt over het openen van een bedrijf in onze regio met meerdere provincies. Met slechts één telefoontje naar Penn's Northeast krijgt u inzicht in de informatie van tientallen sites, kunt u onderzoek verrichten naar honderden bedrijven, naar manieren zoeken om uw project te financieren, de demografie van ons gebied verkennen en alle tools krijgen die nodig zijn om een ​​succesvol bedrijf op te richten in onze hoek van de wereld.

Onze grote en goed opgeleide beroepsbevolking houdt bedrijven in onze regio productief en met behoud van zeer hoge normen. Veel bedrijven stellen dat zij in onze regio actief zijn vanwege onze sterke, getalenteerde en toegewijde medewerkers.

Penn's Northeast is een regio die centraal gelegen is tussen het Noordoosten en de Midden-Atlantische regio's. De locatie maakt het gemakkelijk om een ​​aantal van de grootste steden van het land te bereiken, en meer dan een derde van de Amerikaanse bevolking. Het gebied van de Metro van New York ligt op slechts 207 km van ons gebied, de regio Philadelphia 118 km en Baltimore / Washington DC 310 km. Dit betekent dat bedrijven in Penn's Northeast genieten van alle voordelen van de grote stad locaties en tegelijkertijd profiteren van lagere kosten en een betere kwaliteit van leven.

Door onze geweldige locatie is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot elke hoek van de wereld vanuit onze regio. Snelwegen in onze regio verbinden ons met de oost- en westkust, evenals met de zuidelijke regio en Canada. Onze rails en wegen brengen u ook naar een aantal grote luchthavens, waaronder de internationale luchthaven Scranton / Wilkes-Barre, en grote diepwaterhavens aan de oostkust.

Door onze uitstekende locatie geeft Penn's Northeast bedrijven het New York City adres tegen een fractie van de kosten. De kosten van levensonderhoud in onze regio zijn ongeveer 5% lager dan in de rest van het land en arbeid / productiekosten zijn ongeveer 20% minder dan gemiddeld. Vergelijk onze regio met het naburige New York / New Jersey gebied, en onze kosten zijn 40% minder. Afgezien van de lage kosten biedt onze regio ook diverse provinciale en lokale voorzieningen, waaronder belastingvoordelen, overheidssubsidies en leningen met een lage rente, die worden verleend om het oprichten van een bedrijf betaalbaar te maken.

Veel succesvolle bedrijven, waaronder Lord & Taylor, Boden, Wise Foods en Amazon, hebben al de vruchten geplukt van het werken in Penn's Noordoostelijke regio. Neem contact met ons op om te weten te komen hoe ook u uw bedrijf kunt helpen slagen door hier te opereren.